PRAKTIJK

​Bij een fotoshoot zijn een paar punten erg belangrijk.

Zo is een goede locatie essentieel. Als ervaren outdoor-fotografen kennen wij alle beste plekken in de omgeving en zijn wij met onze lichtapparatuur niet afhankelijk van natuurlijk licht. Net zoals bij onze videoproducties werken wij alleen met hoogwaardige camera apparatuur voor een sterke basis in het productieproces.

Een grijze lucht, een puistje of een vlek in je shirt?

Dat is allemaal een zorg voor de nabewerking!

 

 

 

NABEWERKING

​Tegenwoordig zijn fotografie en nabewerking vrijwel onlosmakelijk . Daar denken wij niet anders over. Bij ons vind een foto zijn weg door minstens twee programma’s om een optimaal eindresultaat te bereiken. De kleuren van de foto worden in balans gebracht, de lichtniveaus worden getweakt en ongewenste details worden weggelaten. Overigens doen wij onze nabewerking op verzoek ook in verschillende stijlen, u hoeft het alleen maar te vragen! De foto’s worden netjes digitaal aangeleverd in het gewenste formaat zodat u zoveel kopietjes kunt maken als u wilt.

 

 

 

 

 

VISIE

​Foto’s zijn niet alleen herinneringen, foto’s zijn ook het gezicht van je bedrijf, campagne, evenement en noem maar op. Om de persoonlijkheid zo goed mogelijk vast te leggen maken wij graag gebruik van passende outdoor locaties. Daarnaast blijft fotografie altijd een vorm van kunst en is dat zeker terug te zien in ons proces. Door elegant en creatief gebruik van composities, kleur en licht hopen wij elke keer weer mensen te verrassen en om zo een stijlvol product te leveren!