PRAKTIJK

Een goede video begint in de praktijk. Door het gebruik van alleen hoogwaardige camera, licht en stabilisatie apparatuur zorgen wij voor een sterke basis in ons productieproces. Samen met de opdrachtgever werken wij doelgericht aan een plan van aanpak en na een overeenkomst begint de praktijk.

De praktijk van een doorsnee filmproject bestaat uit een script, draaidag(en) en de nabewerking.

 

 

 

NABEWERKING

​De meeste magie gebeurt in deze stap. Hier verzamelen we alle beelden en ideeën, met onze software verbeteren we het hele plaatje en halen we ongewenste details weg.

De beelden vinden hun weg door minstens drie programma's om een optimaal eindresultaat te bereiken. Onder nabewerking verstaan wij de algemene montage, kleurcorrectie, belichtingseffecten, audiobewerking en nog veel meer. De opdracht is pas klaar wanneer iedereen tevreden is.

 

VISIE

Om alles duidelijk en doelgericht te houden maken wij gebruik van een minimalistische aanpak in ons productieproces. Hieronder valt een elegant gebruik van kleur in de nabewerking, geen overtollige effecten en over het algemeen een frisse en moderne blik op het hele concept.

Zo blijft alles professioneel en overzichtelijk!